Átigazolás

Lisztest már öt klub is megkereste

A Pakssal nemrég szerződést bontó labdarúgó két első osztályú, két másodosztályú és egy külföldi ajánlat közül válogathat.

DigiLisztes Krisztián volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége, aki néhány hete közös megegyezéssel távozott Paksról, azóta viszont több ajánlata is akadt már.

"Elsősorban első osztályban gondolkodom, de természetesen meghallgatok minden ajánlatot, kerestek az NB II-ből is. Legutóbb Rostockból is azért jöttem haza, mert távol voltam a családtól, így nem tartom valószínűnek, hogy külföldön folytassam, hacsak nem jön egy bombaajánlat. 35 évesen azon kívül, hogy motiváltnak érzem magam, arra is kell gondolnom, hogy van két gyerekem, akiket nem akarok kiszakítani a megszokott környezetükből. Közös döntés lesz a családdal, hogy hova szerződök. Öt csapat keresett meg, két első osztályú, két másodosztályú és egy külföldi ajánlatom is van. Ma is találkozom még két klubvezetővel, nem siettetem a dolgot, szép nyugodtan át akarom gondolni, hova megyek, elképzelhető, hogy januárra is át fog csúszni a döntés" - mondta a 49-szeres válogatott futballista.