Szolnoki MÁV

Nagy bravúrt nem tudtunk elérni - Simon Antal

A Szolnok vezetőedzője megérkezése után a szolnoki játékosok sikeréhségére próbált építeni, de nagy győzelmeket nem tudtak felmutatni.

SzolnokSimon Antal volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. Az NB I utolsó helyén álló Szolnok vezetőedzője, aki október 18-ától vezeti a jászsági csapatot, eddigi tapasztalatairól beszélt.

„Nagyon nagy különbség van Magyarországon az osztályok között, és az első osztály ritmusát a csapat nem tudta megfelelően felvenni, ami eredménytelenséggel párosult. Megérkezésemkor a játékosok fizikálisan is, de inkább pszichésen voltak fáradtabbak. Ahhoz, hogy fel tudjanak venni egy nagyobb tempót, idő kell. Mikor a csapathoz kerültem 4-5 mérkőzés volt vissza a bajnokságból, így nagyon nem lehetett belenyúlni a csapatba, abból próbáltunk profitálni, hogy kiéhezettek voltak a sikerre. Ez az első mérkőzésen sikerült, utána viszont nagy bravúrt nem tudtunk csinálni. A játékosállomány elég idős volt, télen viszont lesz elég időnk, és nagy változásokon megyünk keresztül. A téli szünetre is egyéni programmal engedtük el a játékosokat, hogy megfelelő állapotban térjenek vissza” – nyilatkozta a szolnoki tréner.