Európa Liga

Herczeg jó játékot és pontszerzést vár a DVSC-től

Bernát Csaba, a DVSC csapatkapitánya szerint nincs vesztenivalója a csapatnak.

A DVSC játékosai edzenek a Puskás Ferenc Stadionban a Sampdoria elleni Európa Liga mérkőzés előtt.
























A DVSC-TEVA ma este lép pályára a Sampdoria Ellen az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában. Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere pontot szerezne csapatával a tét nélküli összecsapáson.

“Az első mérkőzésen, Genovában szoros mérkőzést játszottunk az olasz csapattal. Jó teljesítményt nyújtottunk, és ezt szeretnénk holnap is. Legutóbb Harkovban is közel álltunk egy szép eredmény eléréshez, jó lenne, ha most végre minden remekül alakulna. Hallani, hogy a Sampdoriából pár játékos hiányzik majd, ennek nem örülünk, mert mindig büszkék vagyunk, ha olyan labdarúgókkal találkozunk, akik nemzetközileg is ismertek. Bárhogy is áll fel ellenfelünk, olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, ami jó játékkal és pontszerzéssel párosul. Edzésen megnézzük majd, milyen a talaj, de holnap más lesz, mert nagy hideget mondanak” mondta a szakmai munka vezetője a dvsc.hu-n.

Bernáth Csaba, a DVSC csapatkapitánya szerint a Sampdoria elleni mérkőzésre nem kell külön motiválni a csapatot.

Nagyon készülünk a meccsre. Nem álltunk le, hiszen végig edzésben voltunk, felkészülési mérkőzést játszottunk. Holnap papíron egy magasabban jegyzett csapattal találkozunk, de mindent megteszünk, hogy pontszerzéssel búcsúzzunk az Európa Ligától. Veszítenivalónk nincs. Harkovban is tudtuk, hogy erősebb ellenféllel mérkőzünk meg, próbáltunk felszabadultan futballozni, és végül szoros eredményt értünk el. Holnap is úgy megyünk ki, hogy megteszünk mindent. Reméljük, ez jó játékkal párosul” – bizakodott a jobb oldali védő.