Premier League

Ancelotti 2012-ig maradna a Chelsea kispadján

Az olasz szakember még nem tárgyalt Abramoviccsal a hosszabbításról, és a sérülésekben látja csapata gyenge szereplésének okát.

ChelseaA Chelsea edzője, Carlo Ancelotti kizárta a gyors visszatérését a Serie A-ba. Az olasz szakember még legalább két évig a Chelsea edzője szeretne maradni, és újra csúcsra vezetné a csapatát.

A szakember azután került össztűz alá, hogy a Chelsea pocsék formában játszik a Premier League-ben. Egyes híresztelések szerint a Roma már fel is ajánlotta neki a vezetőedzői posztot. Erre azonban nincs esély, ugyanis az edző hűséges a Stamford Bridge-hez, és nem foglalkozik a távozás gondolatával. Az Il Corrierre dello Sportnak beszélt Ancelotti a helyzetéről.

„Hogy akarok-e 2012-ig maradni? Most úgy gondolom, addig maradok a klubnál. Még nem beszéltem az új szerződésemről Roman Abramoviccsal. Most a Chelseat kell újjá formálnunk, biztos vagyok benne, hogy a csapat jobb lesz, mint volt az előző időkben. Hogy mi a problémánk? A sérülések. Olyan játékosok estek ki, mint Alex, John Terry, Michael Essien, Frank Lampard és Didier Drogba. Pótolni őket nem egyszerű. Nem mondhatom, hogy baj lenne az öltözőn belül, a kapcsolat jó a játékosok között” – nyilatkozta az olasz menedzser.