Barcelona

A fiam soha nem megy Madridba! - Jorge Messi

Lionel Messi édesapja megnyugtatta a Barcelona rajongóit: fia semmiképp sem igazol el a gránátvörös-kékektől, főleg nem a Real Madridba.

Messi nem igazol Madridba

Amióta Florentino Pérez ül a Real Madrid elnöke székében (2000-2006, 2009-) szinte nincs olyan élklubnál futballozó játékos Európában (és a világon), akit ne hoztak volna szóba a királyiakkal. Természetesen a földkerekség egyik, de inkább a legjobb labdarúgóját, Lionel Messit is szívesen öltöztetné fehér mezbe Pérez, de józan ésszel is könnyen belátható, hogy annyi pénzt még az arab világ urai sem tudnak összedobni, hogy a Barcelona elengedje Messit, főleg az ősi riválisnak. És Messiről is nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaha klubot váltson, a Barcelona egyet jelent Lionel Messivel, és fordítva.

A játékos édesapja, Jorge Messi is elmondta véleményét a napokban a fia esetleges eligazolásával kapcsolatos pletykákról:

"Vannak, akik azt merik mondani, hogy ha a Barcelona nem szerzi meg, akkor Leo Madridba kerül. Ezt sosem engedtem volna meg!

"A Barcelona neve egyet jelent a labdarúgással, a klub ideológiája az egész világon meghatározó. Mindenki úgy szeretne játszani, mint ők. Minden tiszteletem a Real Madridé, de az nem egy igazi csapat."