Real Madrid

Ronaldo saját maga szerint is élete egyik legszebb gólját rúgta

Természetesen az érintett, Cristiano Ronaldo is reagált a vasárnap esti spanyol bajnokin, a Zaragozának rúgott tökéletes szabadrúgására. A portugál zseni szerint eddigi karrierje legszebb, legnagyobb találatai közé tartozik a 45. percben komponált lövés.

Ronaldo csapattársai gyűrűjébenA Real Madrid 3-1-re verte idegenben a Real Zaragozát, Ronaldo az első félidő vége előtt lőtte szabadrúgásból a blancók második gólját. CR7 szerint a győzelemmel nemcsak szorosan követik a Barcelonát a tabellán, hanem azt is jelzi, hogy felálltak a megsemmisítő barcelonai kudarc után, hiszen azóta mindhárom - két bajnoki és egy BL - találkozójukat megnyerték.

"A gólom annak a jele, hogy a csapat keményen dolgozik. Ez volt pályafutásom egyik legszebb találata" - olvasható a portugál csillag értékelése a madridi klub hivatalos honlapján.

"Jól játszottunk, nyugodtan kezdtük a Zaragoza elleni meccset, de az ellenfél is motivált volt. Jóval könnyebb dolgunk volt Özil gólja után. Ezt a nyerő szeriát addig kell folytatnunk, ameddig csak bírjuk."

Ronaldo és "élete egyik legszebb gólja"