Manchester United

Schweinsteiger kellene Fergusonnak

Az angol klub állítólag tárgyalásokat folytat a Bayernnel

A goal.com információi szerint a Manchester United tárgyalni kezdett Bastian Schweinsteiger képviselőivel. A hírek szerint az angol sztárklub 18 millió fontot fizetne a középpályásért, akinek még másfél évig él a szerződése a bajoroknál, és egyelőre nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatokat.

Uli Hoeness a napokban "elképesztően fontosnak" nevezte azt, hogy a klub megtartsa Bastian Schweinsteigert. A válogatott középpályásnak 2012 nyaráig szól a szerződése, és hiába kínáltak neki komoly fizetésemelést, eddig nem írt alá hosszabb időre. Állítólag szeretné magát kipróbálni külföldön is, és 26 évesen valóban a legjobb korban van ahhoz, hogy ezt megtegye.

Schweinsteiger

Az angol klub állítólag 140 ezer fontot fizetne neki hetente, amihez hasonló összeget kínál neki mostani csapata is, de ő elszánt a váltást illetően.

Az angol újságírók kiemelik, hogy a két klub között nem jó a kapcsolat, méghozzá Owen Hargreaves 2007-es Manchesterbe történő igazolása miatt.

Sir Alex egyébként 50 millió eurót költhet a nyáron átigazolásokra, de lehetséges, hogy Schweinsteigert már januárban megpróbálják megszerezni. Elsősorban Paul Scholes pótlására szerződtetnék, aki már 36 éves, és remekül teljesít ugyan, amikor pályára lép, de heti két meccset már nem nagyon tud vállalni.