La Liga

A Tottenham vinné Llorentét

Spanyol források szerint a Hotspurs 18 millió fontos ajánlatot tesz januárban Llorentéért.

Llorente

A spanyol AS szerint a Tottenham Hotspurs menedzsere, Harry Redknapp mindenképpen meg akarja szerezni Fernando Llorentét a januári átigazolási időszakban. A Real Madriddal, a Barcelonával és a Manchester Uniteddel is szóba hozott támadó most a londoni klub első számú célpontja lett. A hírek szerint a Tottenham 18 millió fontos ajánlatot kíván tenni az Athletic Bilbao spanyol válogatott támadójáért.

A 25 éves játékos szerződésében szereplő kivásárlási ár ugyan a közel kétszerese ennek az összegnek, de Redknapp bízik benne, hogy a baszk klub ennyivel is beéri. Az angol klub menedzsere nem elégedett csapatának támadójátékával, ezért valószínűleg Robbie Keane és Roman Pavljucsenko is új klubot kereshet magának. Azért is lenne jó igazolás a spanyol csatár, ugyanis őt a Tottenham bevethetné a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, hiszen idén nem szerepelt a sorozatban.

Llorente már kilenc gólnál jár a spanyol bajnokságban az idei szezonban, ezzel Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött a harmadik helyen áll a La Liga góllövőlistáján.