Juventus

A zebrák a bajnoki címre hajtanak, ehhez erősítenék a csatársort

A torinóiak elégedettek vasárnapi teljesítményükkel, de még többet akarnak

Luigi Delneri vezetőedző és Fabio Quagliarella is elégedetten nyilatkozott a Catania vasárnapi legyőzése után. Mindhárman kiemelték, hogy nehéz ellenféllel volt dolguk. Az olasz sajtó szerint a zebrák nehezíthetik meg leginkább a Milan dolgát a bajnoki versenyfutásban, de ehhez erősödniük kell. A tárgyalások állítólag már folynak.

Luigi Delneri vezetőedző szerint "nyernünk kellett ma, hogy tartsuk az ütemet a vetélytársakkal. Nem nézegetem a tabellát, de elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Megérdemeltük a mai győzelmet ezen a nehéz pályán. Jobban kezdett ugyan a Catania, de később a legjobb arcát mutatta a csapatom".

Quagliarella elégedetten vette tudomásul, hogy le tudták győzni ellenfelüket, amely egy éve nem kapott ki hazai pályán. "Örülök, hogy be tudtam találni, egy ideje már vártam ezt a jó formát. A támadósorunk nagyon erős, és Amauri visszatérésére még mindig várunk. Ő lesz a legjobb januári igazolásunk" - mondta a csatár.

Azért mások után is érdeklődik a klub. Giuseppe Marrotta általános igazgató szerint szeretnék megszerezni Giampaolo Pazzinit a Sampdoriából. Koman Vladimir csapattársa 2009 januárjában igazol Genovába, és a tavalyi szezonjában 21 gólt szerzett.

Ha őt nem sikerülne megvásárolni, van B terv is. A Freiburg csatára, Papiss Cissé játéka is tetszik az illetékeseknek. A francia 11 gólnál jár a Bundesligában. Igaz, a Villareal és a Fulham is vinné, de a három közül valószínűleg a Juventus tudná a legelőnyösebb ajánlatot letenni az asztalra.