Videoton

Vujovics szerint megnyugtató a Videoton előnye

A montenegrói csatár sérülése miatt mindössze hat mérkőzésen tudott pályára lépni az őszi szezonban.

Videoton FcGoran Vujovics egyike a legbalszerencsésebb futballistáknak, ugyanis fiatal kora ellenére már többször is hónapokig hiányzott a Videoton csapatából sérülése miatt. A 2010-2011-es szezont jó formában kezdte a montenegrói játékos, Dr. Mezey György többször is a kezdőcsapatba jelölte. Azonban Fortuna ismét nem volt a kitűnő támadóval, hiszen újra komolyan megsérült az ősszel. A támadó a vidi.hu-nak nyilatkozott az elmúlt hetek gyötrelmeiről és tavaszi terveiről.

"Sajnos a 2008-2009-es bajnokságot leszámítva, amikor 24 meccsen tíz gólt rúgtam, sem a tavalyi, sem pedig az idei év nem az enyém volt" - mondta kissé csalódottan a csatár. Az elmúlt idényben, s most ősszel is komoly sérülés akadályozta a szereplésemet, így annak ellenére, hogy augusztusban jól kezdtem, ismét hosszabb pihenésre kényszerültem, amikor legutóbb egy edzésen aláfordult a bokám és részleges tokszalag szakadást szenvedtem. Ősszel tehát összesen hat mérkőzésen léphettem pályára és mindössze két gólt szereztem” – mondta csalódottan a montenegrói támadó.

Vujovics épp most tudott bekapcsolódni a Videoton edzéseibe, mikor a szezon véget ért. A fiatal csatár azonban nem adja fel, nagy terveket szövöget a tavaszra.

„A tavaszt természetesen másként tervezem: szeretnék visszatérni, és ismét fontos és hasznos tagja lenni annak a csapatnak, amelyik egyértelműen a bajnoki arany megszerzéséért küzd. Remélem, most már szerencsésebb leszek és a további sérülések elkerülnek! Nagyon örülök annak, hogy ilyen jól szerepeltünk a szezonban, azt hiszem a megszerzett hét pontos előny jóval megnyugtatóbb, mint a tavalyi, bár minden bizonnyal kemény tavasz vár ránk. Még egyszer hangsúlyoznám, minden erőmmel azon leszek, hogy annyit tegyek hozzá a csapat játékához, amennyit csak tudok"- nyilatkozta a 23 éves játékos.