Átigazolás

Dzeko nem hajlandó beszélni esetleges madridi szerződéséről

A Real Madrid által megkörnyékezett Edin Dzeko csak a Wolsburgra koncentrál, és nem nyilatkozik esetleges klubváltásáról. Dieter Hoeness nem zárkózik el a bosnyák eladásától.

Edin Dzeko a Wolfsburg játékosaként örül a gólank

Az utóbbi napokban felmerült találgatások szerint Edin Dzeko lehet Mourinho egyik kiszemeltje a téli átigazolási szezonban a sérülés miatt több hónapra kidőlő Higuain és a formán kívül játszó Benzema helyére. A Wolfburg bosnyák támadója kitérő választ adott az AS kérdésére esetleges Real Madridba igazolásával kapcsolatban. " a klubom megtiltotta, hogy az átigazolásommal kapcsolatban nyilatkozzak, szerződésem van a Wolsburggal, és elsősorban Dieter Hoeness-nek szeretnék bizonyítani.

A klub általános igazgatója Dieter Hoeness is igyekezett elejét venni a Dzekoval kapcsolatos találgatásoknak: "nem adjuk el Dzekot, a januári átigazolási szezon előtt semmiképp."

A bosnyák támadó kiváráslási árát 40 millió euróban határozta meg a német klub, amely már visszautasította a Bayern München 35 milliós ajánlatát. "Nem engedünk a játékos vétálárából" - szögezte le Hoeness, és ismerve a klub anyagi hátterét, a csapatot támogató Volkswagen gyárat, valószínűleg csak a megfelelő ajánlat esetén hajlandóak elengedni a gólerős támadót.

Dzekonak 2013-ig van érvényes szerződése a Wolsburggal, és mivel nincs szüksége a bosnyák eladásából származó pénzre, a klub minden bizonnyal kivár, igyekszik felsrófolni a futballista vételárát, aki iránt a Bayern és a Real mellett a Milan és Manchester United is érdeklődik.