Zuhanyhíradó

Rudnevset a Juventus-szal hozták szóba

Farkas Mátyás szerint remekül érzi magát a lengyel Lech Poznan csapatánál a 22 éves csatár, de később kipróbálná magát magasabb szinten is.

RudnevsArtjoms Rudnevs jó teljesítménye a pletykák szerint a Juventus érdeklődését is felkeltette. A lett csatár két Juventus elleni Europa Liga mérkőzésen négy gólt szerzett, így nem csoda, hogy hírek keltek szárnyra a torinói klub esetleges érdeklődéséről. A tuttomercatoweb.com megkérdezte ezzel kapcsolatban a lett válogatott csatár menedzsereit, Farkas Mátyást és Bognár Nándort.

„Amennyire tudjuk, van a hírben egy kis igazság, mert nem gondolom, hogy a semmiből jöttek volna ezek a híresztelések. Lehetséges-e, hogy a klubok felvették a kapcsolatot? Annyit mondhatok, hogy az előrelépés feltételei adottak a Lech-nél, és nem akarjuk őt eladni, legalábbis egyelőre. Csak néhány hónapja írta alá a négyéves szerződését, és úgy gondolom a lengyel klub legalább két évig meg akarja őt tartani. Előbb vagy utóbb magasabb szintre szeretne lépni, de most inkább maradna Lengyelországban, ahol folyamatosan játszik és fejlődik. Ez az oka, hogy tavaly visszautasított egy ukrán ajánlatot” - mondta a játékos menedzsere, Farkas Mátyás.