A Manchester a "német Messi"-re vadászik

A Manchester Unitednek angol vetélytársakkal kell megküzdenie a szélső aláírásáért.

Marin

Alex Ferguson a szezon végén szeretné leigazolni a hazájában csak „német Lionel Messi” néven ismert szélsőt a goal.com információi szerint. A Manchester United menedzserének azonban sietnie kell a szerződéskötéssel, ugyanis az Arsenal, a Tottenham és a Liverpool is érdeklődik a futballista iránt. Egyes információk szerint Ferguson 16.5 millió fontot sem sajnálna a brémai játékosért, akinek 2013-ban jár le a szerződése jelenlegi klubjával.

A manchesteri klubnál Ryan Giggs és Paul Scholes is hamarosan visszavonulhat, így sürgős lenne a középpályát minőségi játékosokkal megerősíteni. Ugyanakkor a Bréma Mesut Özil nyári eladása után nem szívesen válna meg egy újabb kulcsjátékosától, így a tizenöt német válogatottságnál járó Marin vételára még vita tárgyát képezheti a két klub között. A Werder 21 éves szélsőjét Ferguson továbbra is figyelni fogja a szezon során, de csak jövő nyáron várható konkrét ajánlattétel a játékosért.

A Manchesterrel kapcsolatos hír, hogy a rossz időjárási viszonyok miatt United hétvégi bajnokija a Blackpool ellen elmarad.