El Clásicó

Ramos: Rossz példát mutattam a gyerekeknek!

A sportszerűtlen Segio Ramos karrierje lekeményebb pillanatait élte át az El Clásicon, de szerinte a hétfői viselkedése válogatottbeli társaival szemben fel lett nagyítva.

Puyol kap egyet Ramostól az El Clásicón

Sergio Ramos először szólalt meg a (számára) botrányosan sikerült Barcelon-Real Madrid mérkőzés után. Mint ismert, a Barcelona 5-0-ra kiütötte a fővárosi csapatot, melynek a tagjai ezt nem viselték jól idegekkel. Különösen a spanyol válogatott védője, Sergio Ramos viselkedett sportszerűtlenül, amikor előbb brutálisan rácsúszott Messi lábára, majd válogatott csapattársait, Puyolt és Xavit is ellökte. A védő az AS-nek mesélt a történtekről.

Ramos szerint „rossz példa volt a gyerekeknek”, ami történt a Nou Campban, és elismerte, hogy karrierje egyik legkeményebb pillanatai voltak ezek. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy „nincs világ vége”, és emlékeztette az újságírókat arra, hogy soha nem okozott sérülést karrierje alatt senkinek, és a hétfőn történtek fel lettek nagyítva. A világbajnok hátvéd úgy fogalmazott, hogy a Barcelona részéről is tapasztalt sportszerűtlenségeket.

Nem csak a mérkőzést övező feszültségről és sportszerűtlenségekről, hanem a csapatok mutatott teljesítményéről is szót ejtett Sergio Ramos.

„A csapat játéka nekem sem tetszett, ennek ellenére minden játékos büszke lehet, hogy a Real Madrid mezét viselheti. A bajnokság nem veszett el számunkra, és gratulálok a Barcelonának, mert remekül játszott. Ahogy az edzőnk elmondta, ez volt az a nap, amikor nekünk semmi nem jött össze, A Barcelona pedig az évek óta megszokott stílusában játszott. El kell gondolkodnunk a vereségen, de csak lépésenként tudunk fejlődni. Siránkozni viszont nem szabad a történteken, előre kell tekintetünk, hiszen hétvégén a Valencia ellen játszunk”-mondta Ramos.