Szópárbaj

Mourinho visszavágott Wengernek

Wenger kritikája nem maradt sokáig válasz nélkül.

Wenger

José Mourinho szerint Arsene Wengernek azzal kellene foglalkoznia, hogy végre nyerjen egy trófeát az Arsenallal, ahelyett, hogy az ő taktikáit kritizálja.

A Real Madrid portugál edzője az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a feltételezések szerint bíztatta Sergio Ramost és Xabi Alonsót, hogy állíttassák ki magukat, így az egyenes kieséses szakasznak lapok nélkül vághatnak neki.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint ez felháborító és sportszerűtlen cselekedet volt, de Mourinho visszavágott a francia trénernek a „The Sun” hasábjain. A portugál tréner megemlítette, hogy az Arsenal 2005 óta nem nyert trófeát.

“Wenger jobban tenné, ha inkább elmondaná az Arsenal szurkolóinak, hogy miért nem nyert semmit a csapatuk 2005 óta” – nyilatkozta a portugál szakember.

Majd kitért az Arsenal legutóbbi BL-vereségére is, amikor a Braga 2-0-ra győzte le az Ágyúsokat.

“Ahelyett, hogy a Real Madriddal foglalkozna, Wenger úrnak arról kellene beszélnie, hogy szenvedtek vereséget 2-0-ra a Bajnokok Ligájában egy újonctól.”- mondta a Special One.

Mourinho arról is beszélt, hogy ez az Arsenal már közel sem olyan fiatal és rutintalan, mint azt sokan sugallják.

„ A történet a fiatal csapatról egyre idejétmúltabb és unalmasabb lesz. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, van Persie és Arsavin már nem fiatal kölykök, hanem egytől-egyig remek játékosok.”-magyarázta a portugál tréner, aki nem először került összetűzésbe Wengerrel.

Mourinho