Premier League

Dempsey kiáll Hughes mellett

Clint Dempsey kiáll menedzsere mellett, de idegesíti a sok döntetlen.

Clint Dempsey kiáll edzője mellett. A Fulham csatára bízik Mark Hughesban, annak ellenére, hogy a londoniak egyre lejjebb csúsznak a Premier League tabelláján. A szombati Birmingham elleni 1-1-es döntetlen után a Fulham mindössze egy pontra került a kiesőzónától. Hughes irányításával a csapat tizenöt bajnoki találkozóból mindössze kettőt tudott megnyerni. Dempesey úgy gondolja, hogy a szurkolók igényei az előző manager, Roy Hodgson sikerei után megnőttek, de a csapat nem vesztette el a hitét az új edzőben, Hughes-ban.

„Hiszünk a managerünkben, és folyamatosan dolgozunk is érte. Nem rossz dolog, hogy a szurkolók többet várnak tőlünk. Az elmúlt szezon után mi is többet várunk magunktól.”- mondta Dempsey a Fulham and Hammersmith Chronicle-nak.

Jó esélye volt a győzelemre a csapatnak az elmúlt fordulóban, de megint csak döntetlen (1-1) lett a mérkőzés vége, mint már annyiszor a szezonban.

„Mi irányítottuk a játékot, mielőtt a Birmingham betalált a kapunkba. Meg akartuk mutatni a valódi arcunkat az elmúlt heti Manchester City-től elszenvedett 4-1-es vereség után, feszültséget kelt bennünk a sok döntetlenünk.”- magyarázta az amerikai játékos.