NB II

Kiss László dicsérte játékosait, de erősítene

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC vezetőedzője nem maradéktalanul elégedett a csapatával, de úgy érzi jó úton járnak.

A PMFC csapata a Gyirmóttal holtversenyben vezeti az NB II Nyugati csoportját az őszi szezon után. Kiss László, a pécsi csapat szakvezetője a hajrapecs.hu-nak nyilatkozott a csapat elmúlt idényéről és a jövőbeli tervekről.

A szakvezető elmondta, hogy játékosai elvégezték az általa előírt munkát az őszi idényben. Ugyanakkor nem maradéktalanul elégedett, hiszen az együttes által rúgott gólok száma lehetett volna sokkal több is, amennyiben csapata kihasználja az előtte adódó ziccereket.

A kapott gólok számával viszont elégedett volt a mester, külön kiemelte kapusát, Dibusz Dénest, aki kiválóan védett az elmúlt szezonban. Kiss László ezenkívül megemlítette, hogy a csapatnak két minőségi játékos leigazolására lenne szüksége az előrelépéshez. Az edzői kar tagjai és néhány utánpótlás korú játékos még novemberben Németországba utazik, hogy a Hertha BSC-ben szereplő fiatalok edzésein tanulmányozzák a német utánpótlást.